Όροι Χρήσης & Ασφάλεια

Όροι Χρήσης & Ασφάλεια

Η παρούσα σύμβαση καλύπτει αποκλειστικά κάθε πώληση προϊόντων μέσω του ιστότοπου (website) www.MobileTech.com.gr της εταιρείας ,η οποία εδρεύει στην ελευσινα Αττικης , οδός ελευθεριου βενιζελου 8 . Οποιεσδήποτε αποκλίσεις από αυτήν την Σύμβαση πρέπει να επιβεβαιώνονται από την Mobiletech εγγράφως . Οποιοιδήποτε άλλοι Όροι και Προϋποθέσεις αποκλείονται ρητώς . Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που εδώ διατυπώνονται χωρίς καμία εξαίρεση . Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους οφείλει να αποσχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό . Αποστολή της παραγγελίας σας συνεπάγεται αποδοχή της παρούσας Σύμβασης και όλων των όρων αυτής.

Παραγγελίες

Οι παραγγελίες πρέπει να λαμβάνονται εγγράφως μέσω διαδικτύου δια της συμπληρώσεως και αποστολής της σχετικής Φόρμας Παραγγελίας που υπάρχει στον ιστότοπο www.mobiletech.com.gr και είναι δεσμευτικές μόνον εφόσον έγιναν δεκτές από την www.mobiletech.com.gr με σχετική ενημέρωση της κατάστασης παραγγελίας που θα λάβετε με την Επιβεβαίωση Καταχώρησης , η οποία καταγράφεται στα συστήματα της www.mobiletech.com.gr, εμφανίζεται στην οθόνη του χρήστη και αποστέλλεται με e-mail κατόπιν υποβολής της παραγγελίας.

Πριν την αποστολή πρέπει να λάβετε γνώση των εξής στοιχείων :

– Οι αναγραφόμενες τιμές των διάφορων προϊόντων που αποτυπώνονται στις σελίδες του ιστότοπου είναι τελικές και συμπεριλαμβάνουν το νόμιμο Φ.Π.Α.
– Οι διάφορες προσφορές ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων και μόνο για αποστολές στο χώρο σας

Η www.mobiletech.com.gr προσπαθεί να προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για τυχόν σφάλματα σε χαρακτήρες, φωτογραφίες και τιμές προϊόντων που αναγράφονται στον ιστότοπο www.mobiletech.com.gr και δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχουν σφάλματα από οποιαδήποτε αιτία κατά την εισαγωγή ή και την ενημέρωση των χαρακτηριστικών ή και της τιμής του προϊόντος. Στα πλαίσια της καλής πίστεως και για την δική σας προστασία σας παρακαλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του , πριν προσχωρήσετε στην παραγγελία του να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 6938280346 ή με αποστολή e-mail στο grmobiletech@gmail.com.

Ακύρωση παραγγελίας

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας σε οποιαδήποτε φάση ολοκλήρωσης καλώντας μας στο 6938280346 ή με email στο grmobiletech@gmail.com. Ανάλογα με το στάδιο εξέλιξης της παραγγελίας σας θα σας ενημερώνουμε για τις επιλογές που έχετε.

Υπαναχώρηση αγοράς

Δεν γίνεται δεχτή εάν το κινητό έχει welcome message από καποια εταιρία διότι το welcome message δεν επηρεάζει καμία λειτουργία του κινητού.
Για να γίνει δεκτή θα πρέπει να μην παραβιαστεί η ταινία ασφαλείας καθώς και όλα τα αξεσουάρ και οι ζελατίνες (προστατευτικές) του κινητού να μην έχουν αφαιρεθεί σε web offer (ηλεκτρονική προσφορά ) δεν γίνεται υπαναχώρηση διότι το προϊόν είναι σε προσφορά.
Εάν το κινητό έχει πρόβλημα σε καμία περίπτωση δεν γίνεται υπαναχώρηση αλλά αποστέλλεται στο επίσημο service της εκάστοτε αντιπροσωπείας για επισκευή.
Σε προϊόντα apple που έχουν ενεργοποιηθεί δεν ισχύει η υπαναχώρηση διότι η εγγύηση του προϊόντος ξεκινάει με το που το ενεργοποιήσει ο χρήστης.
Σε προϊόντα της apple εάν έχουν ανοιχτεί ή χρησιμοποιηθεί η αξία τους θα μειώνετε κατά 50% εάν είναι άθικτο και κατά 70% σε περίπτωση που έχει χρησιμοποιηθεί.
Παράδοση / Κυριότητα / Κίνδυνος

Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας. Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει. Σε περιοχές στις οποίες δεν είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας σας μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών, ο χρόνος αποστολής είναι αυτός που προβλέπεται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Κυριακής και αργιών. Για αγορές προϊόντων ανεξαρτήτου ποσού τα ελάχιστα έξοδα αποστολής είναι 4,00 ευρώ. Και τα έξοδα Αντικαταβολής είναι δωρεάν. Οι χρεώσεις αυτές αφορούν περιοχές που δεν χαρακτηρίζονται από την συνεργαζόμενη εταιρεία μεταφορών ως δυσπρόσιτη. Για περιοχές που βρίσκονται εκτός δικτύου εξυπηρέτησης και χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες, τα έξοδα αποστολής είναι το ίδιο (σύνολο 4€) αλλά μόνο με αντικαταβολή.

Διαθεσιμότητες

Άμεσα διαθέσιμο: το προϊόν υπάρχει στις αποθήκες των προμηθευτών μας θα αποσταλεί την επόμενη εργάσιμη (αν η παραγγελια γινει μεχρι τις 14:00 συνήθως αποστέλεται την ίδια ημέρα.

Κατόπιν παραγγελίας: το προϊόν θα αποσταλεί από 2 εώς 5 εργάσιμες μέρες

(δεν διατηρούμε stock Kινητών Τηλεφώνων στο κατάστημα , σε περίπτωση που θέλετε να παραλάβετε από το κατάστημα μας θα πρέπει να έχει γίνει ηλεκτρονική παραγγελία πρώτα ή ενημέρωση με email στην εταιρία μας και εφόσον σας επιβεβαιώσουμε την διαθεσιμότητα θα σας ενημερώσουμε το πότε μπορειτε να παραλάβετε)

τα κινητά τηλέφωνα  δεν αποστέλλονται με αντικαταβολή ,                                               αποστέλλονται μόνον εφόσον έχουν εξοφληθεί μέσω κάρτας , ή μέσω τραπεζικής μεταφοράς.